facebook tracking
Osasto

Työharjoittelupaikat

Connect
Työharjoittelu Stellassa?

Stella tarjoaa hyviä työharjoittelupaikkoja oppisopimuskoulutukseen ja työvoimapoliittiseen koulutukseen/työvelvoitteeseen liittyen. 

Tarjoamme niin siivous-, sosiaali- ja terveyspalvelu- sekä hallinnollisen alan työharjoittelupaikkoja.

Saat työharjoittelussa kattavan perehdytyksen tehtäviin sekä siivous- ja terveyspalveluissa työpariksesi kokeneen kollegan joka ohjaa sinua työssä. Harjoittelujakson aikana et ole työsuhteessa Stellaan. Harjoittelusta tehdään kanssasi kirjallinen sopimus, mutta työehdot määräytyvät työ- ja elinkeinotoimistojen sekä oppilaitosten harjoittelusopimusten mukaisesti. Otathan meihin yhteyttä hyvissä ajoin ennen toivomaasi harjoitteluajankohtaa! Harjoittelujen ajankohta sovitaan aina tapauskohtaisesti.


Palkkaamme työntekijöitä myös erilaisilla työllistämistuilla

Meillä on hyviä kokemuksia myös valtion palkkatuella ja/tai Helsingin työllistämistuella työllistetyistä työntekijöistä. Mikäli haluat hakea Stellaan töihin palkkatukityöllistettynä, niin mainitsehan siitä hakemuksessasi. Stellan palkkatukityössä noudatetaan työlainsäädännön ja alan työehtosopimuksen määräyksiä. Myös palkka määräytyy työehtosopimuksen mukaan.

Valtion palkkatuella ja/tai Helsingin työllistämistuella työllistetään ensisijaisesti työntekijä, joilla on ollut haasteita työllistyä muuten. Valtion palkkatuki pyrkii parantamaan mm. pitkäaikaistyöttömien ja/tai 25-vuotiaiden työnsaantia.

Stellalaisen asenteen määritämme kolmen ydinarvomme kautta. Arvomme ovat:

Ratkaisuja

 • Yksilöllisiä palveluja asiakkaan parhaaksi
 • Yhdessä onnistuen

Aitoutta

 • Aitoja kohtaamisia joka päivä
 • Jokaista yksilönä arvostaen

Osaamista

 • Arjessa mukana sydämellä ja ammattitaidolla
 • Kehittyvä, innostunut ja tekemisestään ylpeä henkilöstö

Stella työnantajana

Hoidamme ihmisen ja kodin aurinkoisesti, luottamuksella ja ammattilaisen ylpeydellä.

 • ”Hyvät työsuhde-edut ja toimiva perehdytys”

  Maksamme kaikille työntekijöillemme työehtosopimuksen mukaista kilpailukykyistä palkkaa. Peruspalkan lisäksi tarjoamme vakituisille työntekijöillemme mahdollisuuden työsuoritukseen sidottuun bonukseen sekä hyvät työsuhde-edut sekä alennukset esimerkiksi hieronnasta.

 • ”Parasta työssäni on asiakkaan kiitos”

  Työmme tapahtuu paikoista pyhimmässä: ihmisten omissa kodeissa. Tästä johtuen työsi jäljet huomataan ja saat työstäsi systemaattisesti palautetta, pääsääntöisesti kiitosta. Asiakkaillemme Stella on lupaus korkeasta laadusta, mutta todellisuudessa he sitoutuvat aina heillä käyvään työntekijään. Siksi olet tärkeä asiakkaallemme ja siksi olet tärkeä meille.

 • ”Virkistää, kun joka päivä on uusi työpiste”

  Siivous- ja hoitotyössä työpisteesi vaihtelee päivittäin. Pyrimme tarjoamaan työntekijöillemme omia asiakkaita, joiden koteihin sinua odotetaan kerta toisensa jälkeen. Työpäivääsi ja -viikkoosi mahtuu hyvin erilaisia koteja: kiireisen sinkun keskustakaksiosta, ikäihmisen lähiökodin kautta lapsiperheen omakotitaloon ja kaikkea siltä väliltä. Vietämme asiakkaan luona aina kunnolla aikaa, jotta työ on mukavaa ja työn jälki hyvää.

 • ”Voin työskennellä silloin, kun minulle sopii”

  Voimme tarjota joustavia työaikoja ja -määriä. Voit tehdä täysiä viikkotunteja, puhdasta keikkatyötä tai jotain siltä väliltä. Joustavuudesta johtuen työmme sopii niin täyspäiväiselle ammattilaiselle, opiskelijalle tai eläkeläisen lisäansioksi. Pyrimme räätälöimään työajan juuri sinun tarpeeseesi sopivaksi.

Joko Stella on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@stella.fi
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta