facebook tracking
Osasto

Työharjoittelupaikat

Connect
Työharjoittelu Stellassa?

Stella tarjoaa hyviä työharjoittelupaikkoja oppisopimuskoulutukseen ja työvoimapoliittiseen koulutukseen/työvelvoitteeseen liittyen. 

Tarjoamme niin siivous-, sosiaali- ja terveyspalvelu- sekä hallinnollisen alan työharjoittelupaikkoja.

Saat työharjoittelussa kattavan perehdytyksen tehtäviin sekä siivous- ja terveyspalveluissa työpariksesi kokeneen kollegan joka ohjaa sinua työssä. Harjoittelujakson aikana et ole työsuhteessa Stellaan. Harjoittelusta tehdään kanssasi kirjallinen sopimus, mutta työehdot määräytyvät työ- ja elinkeinotoimistojen sekä oppilaitosten harjoittelusopimusten mukaisesti. Otathan meihin yhteyttä hyvissä ajoin ennen toivomaasi harjoitteluajankohtaa! Harjoittelujen ajankohta sovitaan aina tapauskohtaisesti.


Palkkaamme työntekijöitä myös erilaisilla työllistämistuilla

Meillä on hyviä kokemuksia myös valtion palkkatuella ja/tai Helsingin työllistämistuella työllistetyistä työntekijöistä. Mikäli haluat hakea Stellaan töihin palkkatukityöllistettynä, niin mainitsehan siitä hakemuksessasi. Stellan palkkatukityössä noudatetaan työlainsäädännön ja alan työehtosopimuksen määräyksiä. Myös palkka määräytyy työehtosopimuksen mukaan.

Valtion palkkatuella ja/tai Helsingin työllistämistuella työllistetään ensisijaisesti työntekijä, joilla on ollut haasteita työllistyä muuten. Valtion palkkatuki pyrkii parantamaan mm. pitkäaikaistyöttömien ja/tai 25-vuotiaiden työnsaantia.

Stellalaisia yhdistää yksi tekijä – rakastamme kaikki auttamista

Stella on olemassa luodakseen ratkaisuja ja palveluita, jotka mahdollistavat paremman arjen ja onnellisemman elämän mahdollisimman monelle ihmiselle, heidän omassa kodissaan. Innostavan, mutta vaativan missiomme toteuttamiseksi tarvitsemme jatkuvasti lisää stellalaisella asenteella varustettuja oman alansa huippuosaajia

Joko Stella on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@stella.fi
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta